Zilele DigiHUBB

PRIMA EDIȚIE A ZILELOR DIGIHUBB, ORGANIZATĂ LA CLUJ

Centrul de Cercetare, Dezvoltare și Inovare al Institutului Star-UBB (Centrul DigiHUBB) vă invită să participați marți, 28 noiembrie, de la ora 9.00, la o conferință de presă organizată cu ocazia primei ediții a Zilelor DigiHUBB la Cluj.

Conferința de presă va avea loc cu începere de la ora 9.00, în Sala Club a Colegiului Academic (str. Em. de Martonne nr.1) și va fi susținută de:

  • directorul Centrului DigiHUBB, Corina Moldovan, care va prezenta proiectul și programul Zilelor DigiHUBB,
  • domnul Fabio Ciotti (Italia), care va face o prezentare a Asociației europene EADH (European Association of Digital Humanities), al cărei comitet executiv se va reuni la Cluj, la începutul săptămânii viitoare,
  • ambasadorul Asociației pan-europene DARIAH (Digital Research Infrastructure for Arts and Humanities), Claire Clivaz (Elveția), care va acorda, pentru prima dată în România, premii unor proiecte din domeniul Digital Humanities, proiecte ce vor fi prezentate miercuri, 29 noiembrie 2017, la Facultatea de Litere din cadrul UBB,
  • domnul Bogdan Tîrziu, care va prezenta expoziția de calculatoare The 86X Generation.

Conferința de presă va fi urmată de prelegerea susținută de Willard McCarty, profesor emerit în cadrul King’s College din Londra.

VIDEO eveniment

Scroll to Top